Kaupunkitapahtumat
MYYRMÄKI-liike järjestää ympäri vuoden kaupunkikuvaa elävöittäviä katutapahtumia jotka tavoittavat tuhansia alueella asuvia, opiskelevia, työskenteleviä ja asioivia.

MYYRMÄKI-liike on järjestänyt Puistokirppiksiä Jokiuomanpuistossa kesästä 2013. Vuoden 2015 puistokirppispäivät olivat sunnuntai 7.6.2015 klo 12 - 17, sunnuntai 5.7.2015 klo 12 - 17 ja sunnuntai 16.8.2015 klo 12 - 17.

Puistokirppisten toimintaperiaate on sama kuin muissa MYYRMÄKI-liikkeen kirppiksissä. Jokainen tuo paikalle oman myyntipöydän, rekin tai viltin sekä siivoaa tapahtuman päätyttyä oman myyntipisteensä ympäristön.

Kesäiset kirppikset ovat hyvin suosittuja myyntipisteiden määrän vaihdellessa 250 - 500 pisteen välillä. Paitsi myyjiä ja asiakkaita, aurinkoiset puistokirppispäivät ovat houkutelleet puistoon myös letkeän kesäsunnuntain viettäjiä pik nik koreineen. Puistokirppikset ovat parhaimmillaan keränneet Jokiuomanpuistoon liki 10 000 päisen yleisön.

Lue lisää ja katso kuvat

Jokiuomanpuisto soveltuu hyvin eri tyyppisten kaupunkitapahtumien kuten konserttien, kirpputorien, liikuntatapahtumien ja vastaavien järjestämispaikaksi. Tapahtumien kannalta ongelmallista on kuitenkin wc-tilojen puute sekä kapasiteetiltään rajallinen jätehuolto.

Seuraavassa joitakin kuvia kesän Puistokirppiksiltä (Klikkaamalla kuvaa saat sen isommaksi) 

 

Edellä mainittujen tuhansia ihmisiä tavoittaneiden tapahtumien lisäksi MYYRMÄKI-liike järjesti vuoden aikana lukuisia pienempiä tapahtumia sekä oli mukana tukemassa yhteistyökumppaneiden tapahtumia.

Yksi esimerkki pienemmistä tapahtumista on ToppahousuLadyjen järjestämät ystävänpäivän Toppahousutanssit. Meille esitettiin syksyllä 2013 pyyntö järjestää Myyrmäessä ystävänpäivätanssit, jolloin kerroimme että MYYRMÄKI-liikkeen toiminta-ajatuksena ei niinkään ole järjestää itse kaikkia toivottuja tapahtumia vaan luoda edellytyksiä sille että myrtsiläiset voivat itse järjestää heitä kiinnostavia tapahtumia. Sen jälkeen kun lupasimme opastaa ja tukea, rouvat tarttuivat toimeen ja ovat järjestäneet ystävänpäivätanssit Myyrmäen aseman edustalla nyt kolme kertaa vuosina 2014 - 2016.