Kaupunkitapahtumat
MYYRMÄKI-liike järjestää ympäri vuoden kaupunkikuvaa elävöittäviä katutapahtumia jotka tavoittavat tuhansia alueella asuvia, opiskelevia, työskenteleviä ja asioivia.

Illalinen Myyrmäenraitilla järjestettiin toista kertaa torstaina 13.8.2015. Tapahtuman ideana on koota myyrmäkeläiset omien ruokien ja juominen kanssa aterioimaan yhteiseen pöytään ja viettämään mukavaa iltaa. Ruokailun ohella tarjolla on kevyttä musiikkiohjelmaa.

Oma seurueen pöytäpaikkat varataan ennakolta myrtsi.fi verkkosivujen kautta, jotta tiedämme milloin pöytäkapasiteetti on kokonaisuudessaan käytössä. Vaskivuoren lukio on tukenut tilaisuutta tarjoamalla wc-tilat  koululta tapahtuman käyttöön.

Tapahtumaan osallistui noin 200 henkeä. Osanottajamäärää rajoittaa käytettävissä olevien fesatripöytien määrä, koska kaupungin omistamien pöytien määrä on pienentynyt vuosittain. MYYRMÄKI-liike onkin päättänyt hankkia pikkuhiljaa myös omia pöytiä käytettävissä olevien resurssien puitteissa.

Lue lisää ja katso kuvat

Seuraavassa joitakin kuvia kesän Illalliselta Myyrmäenraitilla (Klikkaamalla kuvaa saat sen isommaksi)

Edellä mainittujen tuhansia ihmisiä tavoittaneiden tapahtumien lisäksi MYYRMÄKI-liike järjesti vuoden aikana lukuisia pienempiä tapahtumia sekä oli mukana tukemassa yhteistyökumppaneiden tapahtumia.

Yksi esimerkki pienemmistä tapahtumista on ToppahousuLadyjen järjestämät ystävänpäivän Toppahousutanssit. Meille esitettiin syksyllä 2013 pyyntö järjestää Myyrmäessä ystävänpäivätanssit, jolloin kerroimme että MYYRMÄKI-liikkeen toiminta-ajatuksena ei niinkään ole järjestää itse kaikkia toivottuja tapahtumia vaan luoda edellytyksiä sille että myrtsiläiset voivat itse järjestää heitä kiinnostavia tapahtumia. Sen jälkeen kun lupasimme opastaa ja tukea, rouvat tarttuivat toimeen ja ovat järjestäneet ystävänpäivätanssit Myyrmäen aseman edustalla nyt kolme kertaa vuosina 2014 - 2016.